Päätin nyt sitten minäkin tehdä tämmöisen aivan yksinkertaisen "korvapipon". Eli ihan vaan loin määrän x silmukoita, kolmisen kerrosta joustinneuletta ja sitten sileää x cm, lopussa taas kolme kerrosta joustinta ja viimeisenä sivulta ompelin yhteen ompelukoneella. Fiksuna tyttönä en sitten yhtään tajunnut varmistaa, että pipo on oikeasti sopivan levynen, ja liian isohan siitä sitten tuli. Täytyi ommella "sauma" vähän keskemmälle ja leikellä ;) Eli silmukoita tosiaan x määrä, enkä katsonut yhtään miten pitkään tein sitä sileää :D Täysin tämmöinen mutu-tuntuma siis koko ajan. Tein valkoisesta Palmasta + jostain valkoisesta villalangasta. Tuli oikein hyvä, tarpeeksi paksu, ja mikä parasta - ihanan pehmeä! Tässä nyt vielä kuva, vaikka ilme onkin hieman tyhmä.. ;)
32278.jpg
Ja sitten mirzu haastoi mut mukaan listaamaan 5 kummallista tapaa, jonka jälkeen haaste pitäisi vielä heittää viidelle eteenpäin. No, en nyt keksi enää ketään haastettavaa, mutta listataan nyt kuitenkin ne omat ihmetavat.
1. Kerroksen lopettaminen - En voi ikinä missään tilanteessa jättää kerrosta kesken, ja jos neulon sileää kahdella puikolla, en voi millään jättää sitä oikeaan kerrokseen, vaan pakko tehdä vielä sekin..
2. Rahojen laskeminen ostoksilla - Eli pakko aina tarkistaa, onko nyt riittävä määrä rahaa kourassa kun menen jotain maksamaan. Tarkistan sen kaiken lisäksi ties miten moneen kertaan, ettei vaan ole mennyt aikaisemmin laskut pieleen.
3. Näppylöiden puristelu - :D en nyt tiedä onko tämä niin kummallinen tapa naisten keskuudessa, mutta on jostain syystä aina pakko puristella kaikki maholliset näppylät. Jos näen pienenkin mustapään jossain niin taistelen sen kanssa vaikka ikuisuuden jos vaatii, ja kohta huomaamattoman mustapään kohdalla onkin iso ruma kamppailusta tullut jälki.. Myös poikaystävä saa osakseen tätä ärsyttävää tapaa :D
4. Teestä pohjat mukiin - Joka kerta kun juon aamulla teetä, jätän mukin pohjalle ~ sentin juomatta. Enkä tietenkään ikinä voi kaataa niitä pois, vaan joku muu saa tehdä sen..
5. Melkein kaiken mahdollisen säilyttäminen - En millään voi luopua esim. vanhoista yöpuvunhousuista, joissa on enemmän reikiä kuin kangasta. Myös kaikki paidat, joita en ikinä ikinä käytä on pakko säilyttää - usein myös vanhat sukat! :D Äiti kyllä onneksi tuhoaa sukkia selkäni takana..