Nyt on oma käsityöblogi pystyssä, saas nähdä miten paljon tulen saamaan aikaiseksi ;) Kyseessä ei siis ole pelkä neuleblogi, vaan tykkään väkertää ties mitä. Esim. tiffany-lasitöitä, huovutusta, neulontaa... Välillä myös ihan ompelen, mutta harvemmin kankaiden, ideoiden ja kaavojen puutteista johtuen. Olen siis harrastanut käsitöitä pienestä asti satunnaisella innostuksella, mutta kuten varmasti monilla muillakin, useimmat työt löytyvät jostain kolosta keskeneräisinä. Yläasteella innostuin kunnolla ompelemisesta ja huovuttamisesta, tiffanyistä kiinnostuin äitini käytyä jonkun kurssin ja saatuaan isältäni synttärilahjaksi lasihiomakoneen ja muut tarvikkeet.

Ajattelin nyt kuitenkin aloittaa neulomalla poikaystävälleni Juhalle villasukat. Koskaan aikaisemmin en ole sukkia tehnyt, joten odotettavissa muutama "mä en enää ikinä koske tähän!". Varsinkin kantapään kohdalla! Avoinna on vielä millaiset teen, mistä langasta ja minkä väriset. Laitan niistä (ja muista töistä) tietysti kuvia esille, kunhan saan edes jotenkin mallilleen :)


Lisäys klo 0:23
Kävin nyt vielä illalla kaupassa ostamassa langat villasukkiin, mukaan tarttui 7 veljestä 2x150g, vaaleansiniharmaata ja toista hieman tummempaa sinistä. Kirkkonummen Prisman lankavalikoima on ainakin tällä hetkellä melko pieni, joten mitään superihaniapakkoostaa-lankoja ei löytynyt. Oli siellä kyllä kivaa pinkkikeltaoranssi-raitalankaa, mutta päätin nyt olla ostamatta, ja ostaa vasta kun nämä sukat on tehty. Muuten voisi hyvinkin käydä niin, että kesken näiden tekemisen alkaisin värkätä siitä raitalangasta jotain muuta ;) Olen nyt toisessa sukassa päässyt jonkin verran alkuun (vartta ~7 cm), ja intoa löytyy eli eiköhän nämä tästä valmistu :)