Aluksi nyt miran antama haaste. Elikkäs..

Kerron mitä mulla on päälläni kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa tästä haasteesta ja tästä merkinnästä.

Koska nyt on aamu, päällä on vain ja ainoastaan vaaleanpunainen tämmösillä sööteillä jääkarhuilla koristeltu flanellipyjama ;) Jota kylläkin käytän melkein AINA kun vaan satun olemaan kotona. Öisin tosin otan sen pois.. :D

-------------

Ok ja nyt kunnon neuleasioihin! Olen ollut laiska, enkä ole jaksanut päivitellä blogia kovinkaan paljoa. Palma-pipon jälkeen olen kuitenkin saanut aikaiseksi kaksi uutta korvapipoa, toinen turkoosista tango fanista + turkoosista 7 veljeksestä, toinen taas pinkistä tango fanista + pinkistä seiskaveikasta. Turkoosi tuli isoveljelle synttärilahjaksi (kun täytti 19 tammikuun lopussa) ja pikkusisko kinusi sitten itselleen pinkin.

LISÄKSI olen nyt aloittanut aivan ihanan Twistliivin, jonka etukappaleen kanssa taistelen tällä hetkellä (takakappale on jo valmis). Palmikko tuntuu himputin hankalalta ja vaikka tietääkseni teenkin oikein, tulee jäljestä vähintäänkin kummallisen näköistä :D Tai sitten vaan kuvittelen :) Lankana on Cool Flamme-niminen ihana paksu valkoinen superlanka.

Lankainventaariokin tulossa, kunhan nyt vain saisin aikaiseksi! Ja kuvia myös niistä pipoista ja ehkä liivistäkin joskus ;)